Een wijziging in LastPass Premium

De waarde van de best presterende wachtwoordmanager kan niet worden overschat. Lees meer over de nieuwe prijzen voor ons Premium-aanbod.

Inmiddels staan we al meer dan tien jaar voor een krachtige oplossing, waarmee u uw wachtwoorden eenvoudig kunt beheren voor meer veiligheid online.

Vanaf vandaag kost LastPass Premium 36$ per jaar voor nieuwe klanten. Voor bestaande gebruikers geldt de nieuwe prijs van 36$ vanaf hun volgende abonnementsverlenging.

Naast ons Premium-aanbod bieden we ook LastPass Families voor privégebruik, dat 6 licenties bevat voor 48$. Hiermee kunt u LastPass delen met maximaal 5 anderen – een ideale manier om uw naasten online te beschermen! Met Families kunt u wachtwoorden opslaan en delen voor entertainment-sites, medische accounts en creditcards. U kunt uw gegevens in mappen per familielid sorteren of per accounttype, zodat iedereen de toegang krijgt die hij of zij nodig heeft.

Met alle cyberbedreigingen van tegenwoordig kan de waarde van de beste wachtwoordbeheerder niet worden overschat. LastPass helpt iedereen om unieke, sterke wachtwoorden te gebruiken voor ieder account en om deze allemaal op te slaan in een veilige kluis. Zo bent u beschermd tegen gegevenslekken bij anderen. Met de beveiligingstest en onze wachtwoordgenerator helpt LastPass u om zwakke of hergebruikte wachtwoorden op te sporen en te vervangen door sterke, unieke wachtwoorden. LastPass helpt ook om phishing tegen te gaan, aangezien het uw aanmeldingsgegevens alleen invult op de originele website waar u uw account heeft aangemaakt.

Naast standaard LastPass-functies als een veilige kluis, automatisch invullen op websites en in apps, veilig delen van wachtwoorden, en gratis synchronisatie tussen verschillende apparaten, biedt LastPass Premium ook exclusieve functies, die steeds meer noodzakelijk worden in de moderne digitale omgeving. Hiermee kunt u:

  • Wachtwoorden delen met iedereen: Met Premium kunt u wachtwoorden, notities en andere items in uw kluis delen met meerdere mensen. Zo kunt u mensen praktisch en toch veilig toegang geven.
  • Uzelf beschermen in geval van nood: Maak uw account en al uw digitale assets veilig beschikbaar voor een andere LastPass, die u vertrouwt om uw zaken af te handelen als dat nodig is.
  • Rekenen op snelle en betrouwbare support: We weten dat onze Premium-klanten LastPass intensief gebruiken, en dat ze regelmatig vragen hebben om alles uit onze software te kunnen halen. Daarom krijgen supportaanvragen van onze Premium-klanten voorrang.
  • Beveilig uw account met geavanceerde opties voor meervoudige verificatie: Til uw beveiliging naar een hoger niveau met extra beveiligingslagen zoals YubiKey, Sesame en vingerafdrukverificatie voor laptopgebruikers.
  • Alles opslaan met voldoende ruimte: Gebruik 1 GB versleutelde bestandsopslag om een back-up van uw belangrijke bestanden op te slaan – belastingaangiften, paspoorten, ID-kaarten, lidmaatschapspassen, etc.

We werken continu aan de ontwikkeling van ons product om de digitale beveiliging van onze klanten te verbeteren. In het afgelopen jaar hebben we de volgende verbeteringen doorgevoerd: een betere gebruikerservaring bij het automatisch invullen vanaf een mobiel apparaat, ongeacht het mobiele besturingssysteem en verbeterde veiligheid door meer opties aan te bieden voor meervoudige verificatie, zoals YubiKey voor iOS en Microsoft Authenticator.

Zoals altijd zijn we u bijzonder dankbaar voor uw trouw en ondersteuning, waardoor we innovaties kunnen blijven doorvoeren om u een uitstekend product te bieden.