Een nieuwe manier om het online leven van uw gezin te beheren, van wachtwoorden tot belangrijke papieren

LastPass biedt binnenkort meer. LastPass is trots op zijn gezinsuitbreiding deze zomer: LastPass Families, speciaal ontworpen om u meer controle te bieden over het digitale leven van uw gezinsleden. LastPass Families doet waar LastPass goed in is: het levert sneller, eenvoudiger en intuïtiever wachtwoordbeheer voor al onze gebruikers.

Ook online wilt u uw gezin graag veilig houden. Bij een recent onderzoek gaf 91% van de respondenten aan dat sterke wachtwoorden volgens hen helpen om hun naasten te beschermen. Bij LastPass hebben we dit ook gezien: gebruikers vroegen ons om meer gedeelde mappen, en de mogelijkheid om licenties te kopen en te beheren voor anderen. We weten dat het steeds lastiger wordt om alle online informatie over uw gezin bij te houden: aanmeldgegevens voor uw DigiD, de school, Netflix en Amazon… de lijst is eindeloos. Wat 10 jaar geleden werkte, of zelfs 5 jaar geleden, werkt niet meer.

Het antwoord van nu is LastPass Families, waarmee u alles veilig kunt opslaan, van creditcardgegevens en paspoortnummers tot bankrekeningen. Uw gegevens zijn veilig, georganiseerd zoals u wilt. En u kunt ze eenvoudig delen met uw partner, kinderen, schoonfamilie en wie u maar wilt. U kunt zelfs bepalen wie u toegang geeft in een noodgeval. De beheerder voor uw gezin kan snel groepsleden toevoegen of verwijderen, zodat het eenvoudig is om aan het werk te gaan.

Ontdek de mogelijkheden van LastPass Families:

Onbeperkt delen met uw familieleden 

Ieder gezin is uniek, dus het is handig als u informatie op een flexibele manier veilig kunt opslaan en delen met anderen. Met LastPass Families kunt u items organiseren in zoveel mappen als u maar wilt. Deel vervolgens bijvoorbeeld de aanmeldingsgegevens voor rekeningen en financiën alleen met uw partner, terwijl alle gezinsleden toegang krijgen tot streamingdiensten. En uw persoonlijke websites? Die houdt u apart in uw eigen kluis.

Een back-upplan voor uw gezin

De toekomst laat zich moeilijk voorspellen, en traditionele methoden om u voor te bereiden op onverwachte gebeurtenissen zijn tegenwoordig onvoldoende. Met LastPass Families hebt u alle belangrijke informatie overzichtelijk bij elkaar, van online bankrekeningen tot uw verzekeringspasjes en zorginformatie. In noodgevallen kunt u toegang geven aan een bepaald familielid, zodat zij in onverwachte situaties niet ‘buitengesloten’ zijn.

Eenvoudig instellen en beheren

Met een eigen LastPass-account voor maximaal 6 gezinsleden kan iedereen in LastPass Families eenvoudig al zijn wachtwoorden en informatie opslaan, onafhankelijk van het apparaat dat ze gebruiken. De hoofdbeheerder van de familie koopt het abonnement en kan extra beheerders aanwijzen en familieleden toevoegen of verwijderen.

Aan u de primeur!

LastPass Families komt later deze zomer officieel op de markt, en we willen u graag uitnodigen om het als eerste uit te proberen! Meld u nu aan voor vroege toegang tot LastPass Families. Als u nog geen LastPass-account hebt, registreer u dan op onze website en kies opt-in voor vroege toegang.

Om onze gebruikers van LastPass Premium te bedanken, bieden we hen de kans om LastPass Families gratis zes maanden te proberen, maar iedereen kan zich nu aanmelden voor de vroege toegang.

We zijn er trots op dat we dit eindelijk aan kunnen kondigen, en we kijken ernaar uit om uw familieleden deze zomer te verwelkomen!  We houden u op de hoogte!