Gebruik LastPass overal: toegang vanaf meerdere apparaten is nu gratis!

Vanaf vandaag kunt u LastPass gratis gebruiken vanaf al uw apparaten! Waar u uw wachtwoorden ook nodig hebt – computer, laptop, tablet of smartphone – met LastPass zijn ze gratis gesynchroniseerd. Alles wat u opslaat in LastPass op één apparaat, is direct beschikbaar op alle andere apparaten die u gebruikt.

LastPass wil veilig online werken gemakkelijker maken met sterke wachtwoordbeveiliging. Door LastPass gratis aan te bieden op al uw apparaten, maken we het eenvoudiger om best practices voor wachtwoordbeheer te volgen. Als u namelijk een sterke wachtwoordbeheerder kunt gebruiken op al uw apparaten, hebt u meer controle over de persoonlijke gegevens in uw verschillende online accounts en zijn ze beter beveiligd.

LastPass is opgericht in 2008 – digitaal gezien een ander tijdperk. De iPhone was net geïntroduceerd in 2007. De App Store bestond nog niet, en bij Android dachten mensen aan Star Trek. Nu zijn allerlei onderdelen van ons leven, zowel privé als op het werk, aangesloten op de cloud en toegankelijk via verschillende apparaten. Voor veel mensen vloeien hun online en offline dagelijkse activiteiten door technologie naadloos in elkaar over. Daarom geloven we dat het met al deze verbindingen alleen mogelijk is om echt te profiteren van de beveiliging en het gemak van LastPass, als het op alle apparaten werkt. Beveiliging is van fundamenteel belang. We willen dus een soepele gebruikerservaring bieden, zodat het gemakkelijk wordt om veilig verbinding te maken en overal sterke wachtwoorden te gebruiken.

Te veel mensen worstelen thuis en op kantoor nog steeds met hun beveiliging. In 2016 zijn tot nu toe meer dan een miljard wachtwoorden openbaar geworden door een slechte omgang met wachtwoorden. Wij willen gebruikers de controle over hun online veiligheid teruggeven, zodat ze niet meer machteloos zijn bij het volgende gegevenslek. Hoe eenvoudiger we wachtwoordbeheer maken, des te beter kunnen we dit probleem oplossen. Daarom willen we dat gebruikers LastPass overal kunnen toepassen – ook op kantoor. Want de websites, apps en diensten die u dagelijks gebruikt, gebruikt u ook daar.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u maar één wachtwoord hoeft te onthouden. En misschien is zelfs dat niet nodig in de toekomst. Als het zover is, zijn we klaar voor de volgende generatie beveiligingskwesties.

We wensen u een veilige tijd!
Joe Siegrist
Oprichter en algemeen directeur van LastPass

Hoe werkt het nieuwe LastPass voor particulieren?

Als u al gebruik maakt van LastPass Free hoeft u niets te doen om de voordelen op al uw apparaten te krijgen. U kunt simpelweg LastPass downloaden in uw browser of de mobiele app voor uw smartphone of tablet downloaden. Vervolgens meldt u zich gewoon aan met uw bestaande LastPass-account. Alle gegevens in uw kluis zijn automatisch beschikbaar, overal waar u zich aanmeldt.

Als u al gebruik maakt van LastPass Premium profiteert u nog steeds van de toegevoegde waarde van Premium, inclusief klantensupport met voorrang, veilig delen van wachtwoorden met maximaal 5 mensen en extra opties voor het gebruik van een tweede beveiligingslaag, zoals YubiKey. U kunt ook belangrijke bestanden beveiligen met 1GB versleutelde bestandsopslag. We werken hard aan de ontwikkeling van nog meer nuttige toepassingen voor geavanceerde gebruikers, dus houd ons in de gaten. Hartelijk dank dat u in LastPass hebt geïnvesteerd, zodat we een nog beter product voor u kunnen bieden.

Get LastPass Free!

personalpricingFor more information, please see our customer FAQs.