Nieuw: LastPass voor Microsoft Edge

Goed nieuws voor gebruikers van Windows 10! Als u gebruik maakt van Microsoft Edge, de nieuwe standaardbrowser voor Windows 10, hebt u de LastPass-extensie ongetwijfeld gemist. Het wachten is echter voorbij!

Deelnemers aan Windows Insider kunnen nu al toegang krijgen tot LastPass voor Windows Edge. En ook voor alle andere gebruikers wordt de extensie later dit jaar overal beschikbaar. LastPass is de eerste extensie voor wachtwoordbeheer die ondersteund wordt door Microsoft Edge, en we kijken er enorm naar uit om miljoenen gebruikers van Windows 10 een eenvoudige en veilige manier te bieden om hun wachtwoorden te beheren op hun favoriete browser. We hebben nauw samengewerkt met het team van Microsoft om een extensie te bouwen die aanvoelt als een geïntegreerd onderdeel van de browser, dat naadloos opgaat in uw surfervaring.

Hoe werkt het?

Via de LastPass-extensie krijgt u in Microsoft Edge snel toegang tot de wachtwoordkluis van LastPass. Terwijl u surft, vult LastPass automatisch wachtwoorden in die zijn opgeslagen in uw kluis. Nieuwe accounts kunt u direct toevoegen aan de kluis, zonder dat u de huidige pagina hoeft te verlaten.

1200x630

De extensie en de pictogrammen van LastPass verschijnen tijdens het surfen om aanmeldgegevens te beheren, wachtwoorden in te vullen en uw gegevens in te zien en te beveiligen. LastPass biedt ook ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals waarschuwingen voor dubbele wachtwoorden in de kluis. Bovendien kunt u extra veilige willekeurige wachtwoorden aanmaken.

We werken nog hard aan de extensie en verwachten nog grote verbeteringen, aangezien het team van Microsoft ook de Microsoft Edge-browser nog verder ontwikkelt. Als u de extensie uitprobeert en feedback of meldingen wilt doorgeven, kan dat hier!

Hoe krijgt u LastPass voor Microsoft Edge?

Momenteel is LastPass voor Microsoft Edge beschikbaar voor deelnemers aan het Windows Insider-programma. Dit is een opt-in-programma waarmee liefhebbers van Windows vroeg toegang krijgen tot besturingssystemen, hardware en PC-versies van Microsoft. Later dit jaar wordt de extensie beschikbaar voor algemene gebruikers van Microsoft Edge.

Als u al deelneemt aan het Insider-programma, kunt u de extensie downloaden uit de Microsoft-store: http://lastpass.tech/6002BsTdo

Als u wilt deelnemen om de LastPass-extensie voor Microsoft Edge te kunnen gebruiken, ga dan naar https://insider.windows.com/ en meld u aan.

We hopen dat u veel plezier heeft van onze uitbreiding van uw ervaring met Microsoft Edge, en we kijken ernaar uit om gebruikers van Windows 10 de komende maanden nog enkele geweldige updates te leveren.