LastPass 4.0 0 is er! Wij zijn zeer enthousiast over de nieuwe functies, het strakkere, opvallende design – en de verbeterde snelheid En jij vast , ook.

In het afgelopen jaar, Ons team heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om het beheren van wachtwoorden met LastPass voor iedereen, toegankelijker en intuïtiever te maken. We hebben de nadruk gelegd op doordachte verbeteringen van het design en handige nieuwe functies om het online leven wat minder ingewikkeld te maken.

Deel ons enthousiasme en bekijk de nieuwe functies van LastPass 4.0 4.0, nu meteen!

LastPass 4.0 hoogtepunten:

  • Een nieuwe ‘look & feel’, met grote pictogrammen die meer de indruk geven van een kluis en met, simpelere navigatie, en fellere kleuren.
  • Emergency Access in geval van nood kan een vertrouwenspersoon toch bij je data. Dat biedt extra gemoedsrust.
  • Een nieuw Sharing Center (deelcentrum) met één centrale plek om gedeelde, gedeelde wachtwoorden eenvoudig op een veilige, versleutelde manier te beheren, inclusief Shared Folders (gedeelde mappen) voor Premium- en Enterprise-gebruikers.
  • Plus veel verbeteringen achter de schermen voor meer snelheid, en betere prestaties, en veiligheid.

Nieuwe Look & Feel

Kortom, LastPass 4.0 is moderner. We hebben de kluis, de menu’s van de browserextensies, en de webkluis op LastPass.com gerestyled. LastPass is sneller, intuïtiever en toegankelijker, zowel voor bestaande als nieuwe gebruikers. Dit is wat je zult zien:

Detailed_vault-1

Emergency Access (noodtoegang) inschakelen

Een noodsituatie, daar denk je liever niet aan. Maar, we willen onze dierbaren natuurlijk wel graag toegang geven tot de wachtwoorden die ze nodig hebben, bijvoorbeeld om financiële transacties, uit te voeren of onze laatste wensen gehoor te geven.

Emergency Access-1

Met Emergency Access kun je nu vertrouwenspersonen in je familie of vriendenkring aanwijzen die toegang tot je kluis mogen hebben in geval van nood. Jij bepaalt hoe lang de wachtperiode moet zijn voordat ze bij jouw wachtwoorden en aantekeningen kunnen. Tijdens de wachtperiode, kun je hun verzoek om toegang afwijzen als ze op dat moment geen, toegang zouden moeten hebben.

Wijs je contact(en) voor Emergency Access aan en help je familie en vrienden vandaag nog aan de slag met LastPass. Mocht er iets ergs gebeuren, dan beschikken ze over dat wat ze nodig hebben om je accounts namens jou te beheren.

Hoe werkt de beveiliging van Emergency Access? Bij het instellen van Emergency Access, wordt jouw kluis lokaal versleuteld en daarna gesynchroniseerd met LastPass. LastPass slaat de versleutelde data op totdat deze worden vrijgegeven na de door jou opgegeven wachtperiode, en alleen de Emergency Access contactpersoon heeft de decryptiesleutel om de kluis te openen. LastPass of andere externe partijen, hebben geen toegang tot je kluis. Meer gedetailleerde, technische informatie over publieke en privéversleuteling vind je hier.

Maak kennis met het Sharing Center (deelcentrum)

Wachtwoorden versturen via e-mail en sms of opschrijven, of opschrijven op een stukje papier is niet meer nodig. Of je je wachtwoorden nu moet delen met je partner (voor de accounts die jullie samen hebben) of dat je LastPass Enterprise gebruikt voor je team, het nieuwe Sharing Center biedt één handige plek voor het beheer van al je gedeelde items.

Sharing Center

Er zijn tabbladen voor items die je met anderen deelt, voor items die anderen met jou delen, en voor Shared Folders (gedeelde mappen). In elk tabblad, tabblad kun je bekijken wie tot welke wachtwoorden en aantekeningen toegang heeft, Je kunt nieuwe items , delen en op elk moment iemands toegang opheffen. Bovendien, Bovendien kun je controleren of iemand het wachtwoord dat je hebt gedeeld ook echt heeft ontvangen, Of je herinnert hen eraan dat ze het wachtwoord nog moeten accepteren, mochten ze dat nog niet gedaan hebben.

Als je LastPass Premium of LastPass Enterprise, kun je je Shared Folders ook via het Sharing Center beheren. Maak nieuwe mappen aan, voeg nieuwe mensen toe aan de mappen, pas hun machtiging aan of verwijder, ze op welk moment je maar wilt.

Het Sharing Center biedt alle middelen die je nodig hebt om gedeelde wachtwoorden te versleutelen, er back-ups, van te maken en ze te beheren.

Bijwerken naar 4.0

Tijdens de komende weken, zullen wij alle Gratis, Premium, en Enterprise gebruikers bijwerken naar 4.0. Voor deze automatische update hoef je geen actie te ondernemen in je browser(s). ). Maar als je liever niet wacht op de automatische update, hoewel, altijd downloaden via onze downloadpagina.

LastPass 4.0 is beschikbaar voor alle browsers (Chrome,, Firefox, Internet Explorer, Safari, op alle platforms die we ondersteunen (Windows, Mac, en Linux) en ook via de webkluis op LastPass.com.

Mobiele gebruikers met iOS en Android profiteren ook van de nieuwe functies en verbeteringen zoals de grote pictogrammen en Emergency Access.

Terugkeren naar 3.0

Screen Shot 2015-12-23 at 12.07.54 PM (2)LastPass 4.0 zal je vast wel bevallen 4.0, Moet je nog even wennen, dan kun je voorlopig wisselen tussen het ontwerp van versie 3.0 en dat van de nieuwe versie 4.0 .. Start gewoon de kluis en klik op het profielpictogram rechts bovenaan om te wisselen van versie. Versie 3.0 blijft voorlopig nog even bestaan, maar wordt in de komende maanden geleidelijk vervangen.

Een terugblik op 2015

Hoewel we druk bezig waren met LastPass 4.0 4.0, hebben we tijdens het afgelopen jaar ook veel nieuwe functies aan LastPass toegevoegd en verbeteringen doorgevoerd op alle platforms. Enkele hoogtepunten hiervan zijn:

Bovendien, niet dat LastPass vanaf nu gratis is ongeacht op welk platform je het installeert – smartphone, desktop, of tablet!

LastPass was al goed, maar is nu nog beter

LastPass 4.0 we hebben een jaar gewerkt aan, en we zijn trots op deze nieuwe versie die het beheren van wachtwoorden voor iedereen makkelijker maakt. Tenslotte, Ons doel is uiteindelijk om het online leven van onze gebruikers, veiliger en eenvoudiger te maken en we blijven er hard aan werken om LastPass telkens beter voor je te maken. Hartelijk dank dat je LastPass gebruikt en dat je ons streven steunt om miljoenen mensen te helpen met een beter wachtwoordbeheer.

Abonneer je op onze blog en blijf op de hoogte van updates en nieuwe functies.

Het LastPass-Team