Productiever werken op iOS dankzij split-screen

Multitaskers opgelet! LastPass ondersteunt de nieuwe split-screen functies op iOS 9 voor iPad, dus vanaf nu kun je nog productiever werken op je tablet. Dankzij de nieuwe multitasking functies kun je LastPass gebruiken zonder een app te hoeven verlaten, Dat is vooral handig voor wie informatie van de ene naar de andere app wil kopiëren.

Met de nieuwe iOS 9 upgrade, introduceerde Apple vernieuwde split-screen multitasking functies die het mogelijk maken twee apps tegelijkertijd te gebruiken. Er zijn twee multitasking modes: Slide Over en Split View. Beide zijn zowel in landscape als in portrait modus beschikbaar.

2Slide Over: veeg met de top van je vinger over de rechterrand van het scherm om een lijst met compatibele apps te openen. Slide Over kan worden ingesteld om slechts ⅓ van het scherm in beslag te nemen. Op deze lijst vind je ook LastPass, zodat je gemakkelijk naar de app kunt springen als je informatie wilt kopieren of toevoegen. Switch tussen apps door op het linker venster te tappen of naar beneden te swipen vanaf de bovenkant van het scherm over het Slide Over venster. Slide Over wordt ondersteund door de iPad Mini 2 en nieuwere Mini modellen , de iPad Air en nieuwere Air modellen, evenals de komende iPad Pro.
1Split View is een nog geavanceerdere multitasking methode. In het midden links van de Slide Over column vind je een streepje, deze kun je verslepen om het scherm in tweeën te verdelen. In tegenstelling tot bij Slide Over, kun je in beide apps tegelijkertijd werken.
3

Gebruikers van, LastPass kunnen hun kluis open laten staan in een venster en een andere app in het tweede venster, zodat het nog makkelijker wordt om informatie naar LastPass te kopieren. Split View werkt op de iPad Mini 4, iPad Air 2, en iPad Pro.

Wat denk jij van de nieuwe iOS 9 multitasking functies?

Dowload de Lastpass iOS App