LastPass Nu Geverifieerd in Firefox 43

Hallo Firefox gebruikers! Het zal jullie vast opgevallen zijn dat met de nieuwste update naar Firefox 43, extensies “geverifieerd” moeten worden voor de browser ze accepteert. Bij het opnieuw opstarten van Firefox, hebben jullie misschien gemerkt dat LastPass als niet geverifieerd werd aangemerkt:

CWTFGwHVAAAc9HB

Goed nieuws:LastPass wordt geverifieerd als je de nieuwste versie download uit de Mozilla addons store (AMO). Je hoeft alleen maar de versie van LastPass te verwijderen die je vanuit het extensies paneel had geïnstalleerd (Firefox menu > Addons > Extensies tab) en installeer LastPass dan direct vanuit AMO: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/lastpass-password-manager/

Firefox eist nu dat alle extensies worden ondertekend als deel van het voortdurende gevecht om gebruikers te beschermen tegen malware. Voor meer informatie, uitchecken hun FAQs.