De 5 beste redenen om LastPass cadeau te doen

Giving the Gift of LastPass Password Manager

Nog op zoek naar een uniek cadeau dat het leven van vrienden en familieleden daadwerkelijk eenvoudiger maakt? Stel vrienden en familieleden niet langer bloot aan de gevaren van zwakke wachtwoorden . Laat ze zien hoe gemakkelijk het is om sterke wachtwoorden te gebruiken, die echt tegen hackers beschermen.

LastPass is het ideale cadeau voor familie, friends, of collega’s – iedereen die online actief is, heeft immers veel meer wachtwoorden dan een normaal mens kan onthouden. En zelfs als het onthouden van wachtwoorden niet het probleem is, kunnen ze waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken bij het verbeteren van hun online veiligheid.

Voor de prijs van een paar kopjes koffie, help je ze elk wachtwoord te onthouden, alle gegevens automatisch in te vullen, en elk online account te beveiligen – in 2016, voor slechts $12.

Waarom je LastPass Premium dit jaar cadeau wilt doen:

#1: Stop de wachtwoorden-stress. LastPass zorgt er voor dat de ontvanger nooit meer wachtwoorden vergeet en al die hinderlijke stappen moet zetten om wachtwoorden te resetten. Zo houd je tijd over en vermijdt je frustraties!

#2: Onbeperkte wachtwoord sync naar een onbeperkt aantal apparaten. Welke computers of mobiele apparatuur ze ook gebruiken (of cadeau krijgen met kerst!) ze kunnen alles in hun kluis synchroniseren , waar ze het ook willen doen.

#3: Wachtwoorden delen, maar dan makkelijk. “Wat was het Netflix wachtwoord ook alweer, wie weet het nog?” Deel wachtwoorden met anderen via LastPass, gemakkelijk en veilig.

#4: Geen excel-bestanden en post-it’s meer. Iedereen heeft wel wat beters te doen dan wachtwoorden op te schrijven om ze vervolgens weer te moeten overtikken of knippen en plakken. Haal de ontvangers uit het stenentijdperk van het wachtwoordmanagement en help ze sneller te browsen door wachtwoorden automatisch op te slaan en in te vullen.

#5: Wel de bescherming, niet het gedoe. Het is niet moeilijk om een voor elke website een verschillend wachtwoord te maken als je een app hebt die dat voor je regelt. Geef je vrienden, familieleden of collega’s daarom een jaar lang wachtwoordbescherming van militaire sterkte cadeau.

Dus als je iemand kent, die zou kunnen profiteren van meer veiligheid, meer efficiëntie, en meer orde in 2016, geef ze dan met LastPass de kans te ontdekken hoe gemakkelijk wachtwoordmanagement kan zijn!

Doe Lastpass Cadeau