Nieuw! De LastPass Mac App Is Uit.

Jullie vragen, wij leveren, en nu is die er! LastPass voor Mac is vandaag goedgekeurd en beschikbaar in de App Store. Volgepakt met de managementfuncties voor passwords, waar jij zo van houdt, is onze nieuwste toevoeging aan de LastPass-familie ideaal voor jouw Mac.

HAAL NU LASTPASS VOOR MAC

Met handige nieuwe functies, zoals Snelzoeken, heb je direct toegang tot inloggegevens, wachtwoorden, en andere belangrijke gegevens, die je in LastPass hebt opgeslagen. We brengen een fris design, en geven jou meer mogelijkheden om je gegevens te gebruiken en te beheren. LastPass voor Mac is de drijfveer voor jouw online-leven, zodat jij gedurende de hele dag, op het werk en thuis, meer gedaan krijgt en veiliger kan werken.

Hier is een rondleiding door de functies, die deze app onontbeerlijk maken voor elke Mac-gebruiker:

Sneller Online Inloggen

Onze favoriete functie in de LastPass Mac App is het Snelzoeken. Wanneer je ook maar een ​​wachtwoord of Veilige Notitie nodig hebt, dan open je gewoon de Snelzoekfunctie via de sneltoets Shift Command L (⇧⌘L) of door te klikken op het LastPass-symbool op de menubalk.

map

Het helpt je onmiddellijk te vinden wat je zoekt, zodat je onderbrekingen in je werkritme tot een minimum kan beperken. Zodra je de Snelzoekfunctie geopend hebt, kan je een trefwoord invoeren om welke inloggegevens of Veilige Notitie dan ook te vinden en kan je gebruik maken van de Startknop om de website te openen in je standaardbrowser . Vervolgens vult LastPass direct de gebruikersnaam en het wachtwoord in, en meldt je aan.

Een Vloeiend Werkritme

Net zo als onze browseruitbreidingen en mobiele apps, biedt LastPass voor Mac je een comfortabele kluis voor het bewerken, ordenen, aandeel, en beheren van je wachtwoorden, Secure Notes, en meer. Het is dezelfde ervaring, die je gewend bent met je browser, geoptimaliseerd voor de Mac-gebruiker.

password_management

LastPass voor Mac is ook gemaakt om dezelfde gemakkelijke offline-toegang mogelijk te maken als met de browseruitbreidingen. Je gegevens worden automatisch via een veilige lokale kopie in een back-up opgeslagen, zodat ze ook zonder internetverbinding beschikbaar zijn. En als je weer verbinding maakt met het internet, synchroniseert LastPass veilig je gegevens, zodat je kluis altijd up-to-date is.

Real-Time-Beveiliging

LastPass heeft zich er altijd op geconcentreerd om je te helpen sterkere wachtwoorden te creëren en om je op de hoogte te houden van je vorderingen met het verbeteren van je online-beveiliging. De Veiligheidsuitdaging in de Mac-app geeft een real-time-analyse van de sterkte van je wachtwoorden en de actuele puntenscore van jouw veiligheid. Door je te helpen om onmiddellijk zwakke en dubbel gebruikte wachtwoorden te identificeren, kan je ze vervangen door nieuwe, generated passwords, zodat je weet dat je de juiste stappen onderneemt om jouw digitale identiteit te beschermen.

Verkrijg Hem Nu

Dus waar wacht je nog op! Ga naar de Mac App Store en download de LastPass Mac App gratis:

Wij bevelen ook het downloaden van de LastPass-Safari-uitbreiding aan om te combineren met de LastPass Mac App, voor de beste ervaring in de browser. En als je een iPhone, iPad, of iPod Touch hebt, download en probeer dan ook onze LastPass Premium -app in de iTunes App Store, zodat je altijd je wachtwoorden bij je hebt, van welk apparaat je ook gebruikt maakt.