Vi annonserer LastPass for Microsoft Edge

Hei Windows 10-brukere, vi har flotte nyheter! Hvis du har brukt Microsoft Edge, den nye standardnettleseren for Windows 10, vet vi at du har ventet ivrig på en LastPass-utvidelse. Og vi har gleden av å fortelle: Den er nå her!

Windows Insider-deltakere kan nå få tidlig tilgang til LastPass for Microsoft Edge, og utvidelsen vil være tilgjengelig for alle Microsoft Edge-brukere senere i år. Som den første passordstyringsutvidelsen støttet av Microsoft Edge, er vi stolte av å kunne gi flere millioner Windows 10-brukere en enkel, sikker måte å behandle passordene sine på fra den nettleseren som de selv velger. Vi har jobbet med Microsoft-teamet for å kunne levere en utvidelse som føles “naturlig” for nettleseren og som integreres sømløst i surfingen.

Hvordan det fungerer

LastPass-utvidelsen gir rask tilgang til LastPass-passordhvelvet innenfor Microsoft Edge. Mens du surfer vil LastPass automatisk fylle ut passord som er lagret i hvelvet, og nye kontoer legges straks til hvelvet uten å navigere unna siden du er på nå.

1200x630

Utvidelsesikonet og LastPass-feltikonene vises mens du surfer for å behandle pålogginger, fylle ut passord samt se og sikre dataene dine. LastPass-utvidelsen har også innebygde sikkerhetsfunksjoner, som varsler som gir brukeren beskjed om det er duplikate passord i hvelvet og gir muligheten for å generere tilfeldige passord.

Vi jobber fremdeles hardt med utvidelsen, og forventer store forbedringer etter hvert som Microsoft-teamet også gjør forbedringer på Microsoft Edge-nettleseren. Hvis du tester ut utvidelsen og har tilbakemelding eller rapporter, kan du sende dem hit!

Slik får du det

LastPass for Microsoft Edge er for øyeblikket tilgjengelig for medlemmer av Windows Insider Program, et påmeldingsprogram som lar Windows-entusiaster sikre tidlig tilgang til Microsoft-operativsystem, -maskinvare og PC-utgaver. Utvidelsen vil være tilgjengelig for alle Microsoft Edge-brukere senere i år.

Hvis du allerede er med i programmet, kan du laste det ned fra Microsoft Store her: http://lastpass.tech/6002BsTdo

Hvis du er interessert i å bli med i programmet så du kan få LastPass-utvidelsen for Microsoft Edge, kan du gå til https://insider.windows.com/ for å registrere deg.

Vi håper du har glede av forbedringen til Microsoft Edge, og ser frem til å levere enda bedre oppdateringer for Windows 10-brukere over de neste månedene!