Uutuus LastPass Microsoft Edgelle

Hei Windows 10 -käyttäjät, meillä on mahtavia uutisia! Jos olet käyttänyt Microsoft Edgeä, joka on Windows 10:n uusi oletusselain, tiedämme, että olet odottanut innokkaasti LastPass-laajennuksen saapumista. Voimme kertoa ilouutisia: se on nyt täällä!

Windows Insideriin osallistuvat voivat nyt päästä käyttämään ennakolta LastPassia Microsoft Edgen kanssa ja laajennus tulee kaikkien muidenkin Microsoft Edgen käyttäjien saataville myöhemmin tänä vuonna. Ensimmäisen Microsoft Edgelle tuetun salasanojen hallintalaajennuksen toimittajana olemme innoissamme voidessamme tarjota miljoonille Windows 10:n käyttäjille yksinkertaisen ja turvallisen tavan hallita salasanojaan valitsemallaan selaimella. Olemme tuottaneet tiiviissä yhteistyössä Microsoftin kanssa työskennellen laajennuksen joka tuntuu ”alkuperäiseltä” ja selaimeen kuuluvalta, integroituen saumattomasti käyttökokemukseen.

Kuinka se toimii

LastPass-laajennuksella voidaan käyttää nopeasti LastPass-salasanaholvia Microsoft Edgestä. Selatessasi LastPass täyttää automaattisesti holviin tallennetut salasanat, ja uudet tilit voidaan lisätä holviin viiveettä ja poistumatta auki olevalta sivulta.

1200x630

Laajennuskuvake ja LastPass-kenttäkuvakkeet näkyvät selaamisen aikana ja niillä voidaan hallita sisäänkirjautumistietoja, täyttää salasanoja sekä katsella ja suojata tietojasi. LastPass-laajennuksessa on myös sisäänrakennettuja suojaustoimintoja, kuten hälytykset käyttäjälle holvissa olevista salasanojen kopioista ja satunnaisten salasanojen luontiin tarjotut vaihtoehdot.

Teemme edelleen kovasti töitä laajennuksen parissa ja tulossa on monia huomattavia parannuksia Microsoftin myös lisätessä ominaisuuksia Microsoft Edge -selaimeensa. Jos kokeilet laajennusta ja siitä on palautetta tai muuta raportoitavaa, kerrothan kokemuksistasi lähettämällä ne täällä!

Näin saan sen käyttööni

LastPass Microsoft Edgelle on tällä hetkellä saatavilla Windows Insider Program -ohjelmaan osallistuville. Tämä rekisteröitymisen edellyttävä ohjelma on tarkoitettu Windows-harrastajille, jotka voivat sitä kautta saada käyttöönsä muita aikaisemmin Microsoftin käyttöjärjestelmiä, laitteita ja ohjelmien PC-versioita. Laajennus tulee laajemmin muiden Microsoft Edgen käyttäjien saataville myöhemmin tänä vuonna.

Jos osallistut jo ohjelmaan, voit ladata sen Microsoft Store -kaupasta: http://lastpass.tech/6002BsTdo

Jos olet kiinnostunut ohjelmaan liittymisestä saadaksesi käyttöösi LastPass-laajennuksen Microsoft Edgelle, siirry osoitteeseen https://insider.windows.com/ ja rekisteröidy.

Toivomme, että nautit parannuksista Microsoft Edgen käyttökokemukseen ja odotamme innolla voivamme toimittaa lisää upeita päivityksiä Windows 10 -käyttäjille tulevina kuukausina!