Saat hakkeroitu kanssa nämä salasanat. Näin voit korjata sen.

Oletko nähnyt listan Yleisimmät salasanat 2014? He niin paha kuin koskaan, yksinkertaisia ​​sanoja ja numero kuvioita johtava pakkaus. Hirveä “123456” vie #1 paikalla kuin eniten käytetty salasana 2014:

1) 123456 2) password 3) 12345 4) 12345678 5) qwerty
6) 1234567890 7) 1234 8) baseball 9) dragon 10) football
11) 1234567 12) monkey 13) letmein 14) abc123 15) 111111
16) mustang 17) access 18) shadow 19) master 20) michael
21) superman 22) 696969 23) 123123 24) batman 25) trustno1

Miksi nämä salasanat niin huono? Koska he sanakirja-sanaa, he helposti hakkeroitu, ja kaikki muutkin käyttää niitä. Chalk se jopa kaksiarvoisuus, laiskuus, tai ei tiedä paremmin, mutta nämä salasanat ovat pelkkää vaarallisia.

Jos sinulla on eri salasana jokainen sivusto, joka näyttää tältä: “4ESN5MC5!% Lsg9w”, sitten kiitämme teitä salasanan hallinta kyvykkyys ja voit lopettaa lukemisen nyt. Mutta jos any salasanat näyttää “123456” tai “samantha21”, tai käytät sama salasana yli verkkosivuilla,tämä saattaa olla tärkein turvallisuusneuvonta saat tänä vuonna.

Salasanat ei tarvitse olla sellainen päivittäinen paheneminen. Niiden ei tarvitse olla niin aikaa vievää, jompikumpi. Lupaamme! Olitpa itse tunnustava “digitaalinen natiivi” tai vain käyttää teknologiaa tarvittaessa, nämä ovat vaiheita, että kuka tahansa voi ryhtyä tekemään salasanoja helpompaa, parantaa online turvallisuuden prosessi, ja saada hallintaan online elämän nyt.

1. Tee salasanan hallinta prioriteetti.

Ensimmäinen, sinun täytyy tehdä päätös, että haluat olla älykkäämpiä salasanoja. Klo mahdollisuus parantaa niiden salasanoja, monet kohauttaa olkapäitään ja ajatella “hakata minulle tapahdu” tai “Kuka välittää jos he saavat minun kertakäyttö salasana”.

Jos 2014 opettanut meille mitään, kasvu tietoturvaloukkauksista ja tietoverkkorikollisuuden tarkoittaa meidän on ryhdyttävä toimiin, jos mahdollista suojata identiteettimme verkossa. Sitouduttava viettää aikaa suunnattujen salasanoja ja aloittanut järjestelmä hallita niitä.

2. Luo prosessi hallita salasanoja.

Jos salasanat hajaantuvat muistilappuja, taulukkolaskenta, sähköpostit, Google Docs, ja selaimen salasanan hallinta, on vaikea saada tuntea, kuinka monta sivustoa sinulla on tili, ja mitä salasanoja käytät kunkin näistä sivustoista.

Password Manager tarjoaa yhden, turvallinen paikka tallentaa ja hallita kaikki salasanat, käyttäjätunnukset, ja muut bittiä tietoa online elämän (kuten vastauksia ne ärsyttävä turvallisuuden kysymykset).

Kun valitset Password Manager, ladata ohjelmiston, ja luoda tilin, voit laittaa järjestelmä. Jatkossa, voit tallentaa kaikki käyttäjätunnukset ja salasanan Manager. Kun kirjaudut uusia tilejä, sinulla on nyt prosessi tuottaa vahvan salasanan, ja tallentamalla uuden tilin salasanan johtaja.

3. Auditointi vahvuus salasanoja.

Kun olet luonut prosessi keskittämällä salasanoja, voit ymmärtää, kuinka monta tiliä sinulla on – ja mitä todellisuus salasana tilanne on. Vuonna LastPass, voit ajaa Security Challenge (Alkaen LastPass Työkalut-valikko) saada kattavan tilintarkastuksen holvissa.

Tulokset eivät vain näyttää, kuinka monta yhteensä kirjautumisia sinulla on holvissa (todennäköisesti enemmän kuin luulet), mutta se myös paljastaa, kuinka monta heikkoja salasanoja ja kahtena salasanat ovat edelleen väijyvä holvissa. Nyt voit aloittaa poistamalla kaikki sanakirja-, heikkoja salasanoja ja korvata ne uusilla, syntyy, ja ainutlaatuisia salasanoja, yksi jokaista online-tili.

4. Työ kohti maalia.

Aloitusopas Password Manager kuten LastPass varmasti tekee salasanat helpompi käsitellä, ja virtaviivaistaa online elämä. Tuskin mitään ajatellut tarvitaan, kun menet kirjautua tilit. Ottaa tavoite, though, auttaa sinua saamaan kaiken irti salasana hallintatyökalu.

Ehkä sinun tavoitteena on olla yksi kahtena salasana. Tai päivittää kaikki salasanat vähintään 14 merkkiä pitkä, kuten tietoturva-asiantuntijat suosittelevat. Tai ehkä haluat kouluttaa itseäsi lisää kahden tekijän todennus, ja kokeilla sitä itse.

Kun selventää, miten haluat parantaa online turvallisuus, voit saada irti välineitä ja pyrkimään tavoitteen saavuttamiseksi.

Vaikeinta on juuri aloittanut.

Sieltä, voit työskennellä omaan tahtiin, rakentuvat perusasiat, ja ajan hyödyntää kaikki, että Password Manager tarjoaa tehdä salasanojen helpompi muistaa, ja varmistaa, että salasanat eivät ole on vuosittainen luettelo yleisimmistä salasanoista.