Vi lancerer LastPass til Microsoft Edge

Hejsa Windows 10-brugere, vi har gode nyheder! Hvis du har brugt Microsoft Edge, som er den nye standardbrowser til Windows 10, så ved vi godt, at du har ventet utålmodigt på en LastPass-udvidelse. Og vi er begejstrede for at kunne meddele: Den er ankommet!

Windows Insider-deltagere kan nu få tidlig adgang til LastPass for Microsoft Edge, og udvidelsen vil blive alment tilgængelig for alle Microsoft Edge-brugere senere i år. Som den første adgangskodemanagerudvidelse, der understøttes af Microsoft Edge, er vi begejstrede over at kunne give millioner af Windows 10-brugere et enkelt, sikkert redskab til at håndtere deres adgangskoder fra deres foretrukne browser. Vi har arbejdet tæt sammen med Microsoft-teamet for at kunne levere en udvidelse, der føles ”indbygget” i browseren og integreres problemfrit med din browseroplevelse.

Sådan fungerer det

LastPass-udvidelsen muliggør hurtig adgang til LastPass-adgangskodeboksen i Microsoft Edge. Når du browser, udfylder LastPass automatisk adgangskoder, der er gemt i din boks, og nye konti kan føjes til boksen med det samme, uden at du behøver at navigere væk fra den aktuelle side.

1200x630

Udvidelsesikonet og LastPass-feltikonerne vises, mens du browser, så du kan håndtere logons, udfylde adgangskoder og få vist og beskytte dine data. LastPass-udvidelsen har også indbyggede sikkerhedsfunktioner som f.eks. advarsler, som giver brugeren besked om adgangskodedubletter i boksen og giver mulighed for at generere tilfældige adgangskoder.

Vi arbejder stadig hårdt på udvidelsen med flere fremragende forbedringer undervejs, idet Microsoft-teamet også foretager forbedringer af Microsoft Edge‑browseren. Hvis du prøver udvidelsen og har feedback eller rapporter, kan du sende dem her!

Sådan får du den

LastPass til Microsoft Edge er på nuværende tidspunkt tilgængelig for medlemmer af Windows Insider-programmet, et frivilligt program, som giver Windows-entusiaster mulighed for at få sikker tidlig adgang til Microsofts operativsystemer, hardware og pc-builds. Udvidelsen vil blive alment tilgængelig for Microsoft Edge-brugere senere i år.

Hvis du allerede deltager i programmet, kan du hente udvidelsen i Microsoft Store her: http://lastpass.tech/6002BsTdo

Hvis du er interesseret i at deltage, så du kan få LastPass-udvidelsen til Microsoft Edge, skal du gå til https://insider.windows.com/ for at tilmelde dig.

Vi håber, at du nyder forbedringen af din Microsoft Edge-oplevelse, og vi ser frem til at levere flere fremragende opdateringer til Windows 10-brugerne i de kommende måneder!