LastPass Authenticator gør 2-faktorgodkendelse nemt

By March 16, 2016 Uncategorized @da No Comments

Spændende nyheder! I dag lancerer via LastPass Authenticator, en gratis 2-faktorgodkendelsesapp til din LastPass-konto og andre understøttede tjenester. LastPass Authenticator giver adgang til enkel, sikker 2-faktorgodkendelse ved at generere 6-cifret, tidsbaserede adgangskoder eller ved at sende dig en push-underretning, så du kan logge på LastPass med ét tryk. Med en brugervenlig oplevelse, enkel opsætning og praktiske push-underretninger er LastPass Authenticator en ideel løsning til at forbedre din sikkerhed.

Hvad er 2-faktorgodkendelse?

2-faktorgodkendelse er en metode til at gå videre end adgangskoden og tilføje endnu mere sikkerhed til de konti, vi har brug for at beskytte. To faktorer er altid stærkere end én, og her hos LastPass har vi altid anbefalet 2-faktorgodkendelse for at opnå optimal sikkerhed.

Den første “faktor” er normalt et brugernavn og en adgangskode, som brugeren indtaster. Den anden faktor er normalt noget, brugeren har (f.eks. en genereret kode), noget brugeren er (f.eks. et fingeraftryk) eller endog et sted, brugeren er. Det, at begge dele kræves, tilføjer ekstra sikkerhed til en konto. Selv hvis adgangskoden til en konto kompromitteres, vil en angriber ikke kunne få adgang til den pågældende konto uden de yderligere logondata.

LastPass var en af de første adgangskodeadministratorer, der tilbød 2-faktorgodkendelse, og vi understøtter på nuværende tidspunkt tidspunkt 15 forskellige valgmuligheder. Nu tilføjer vi en anden valgmulighed, som er praktisk og nem for LastPass-brugere!

Hvorfor LastPass Authenticator?

Her er et par af grundene til, at vi tror, at du vil elske vores nye app:

 • Få en bedre oplevelse: LastPass Authenticator giver adgang til brugervenlig, sikker 2-faktorgodkendelse med enkel opsætning og logon til LastPass med ét tryk.
 • Du vælger, hvordan du vil logge på: App’en understøtter 6-cifrede genererede adgangskoder, SMS-koder og automatiserede push-underretninger, som giver dig mulighed for at godkende eller nægte et logon med ét tryk.
 • Brug den med mere end LastPass: Aktiver LastPass Authenticator overalt, hvor Google Authenticator understøttes.
 • Udnyt det, du allerede har: Du har altid din smartphone med dig, så du behøver ikke at holde styr på yderligere enheder.
 • Tilføj mere sikkerhed: Beskyt mod man-in-the-middle-angreb ved at bruge en anden kanal end din primære godkendelse (hvor dit brugernavn og din adgangskode sendes).
 • Det er gratis!

Vores mission er at gøre det enkelt og bekvemt for dig at følge best practices for beskyttelse af dine personlige oplysninger. Med LastPass Authenticator er det nemmere end nogensinde for dig at aktivere 2-faktorgodkendelse for din LastPass-konto og andre tjenester.

Sådan fungerer LastPass Authenticator

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med LastPass Authenticator! LastPass Authenticator er en gratis mobil-app, som er tilgængelig i dag via app-stores for iOS, Android og Windows Phone.

Sådan kan du aktivere LastPass Authenticator med din LastPass-konto:

 1. Gå til app-storen på din mobile enhed, og hent app’en.
 2. Log på LastPass på din stationære eller bærbare computer, og åbn din boks.
 3. Start “Kontoindstillinger” (Account Settings) fra din boks.
 4. Rediger LastPass Authenticator under “Multifaktorindstillinger” (Multifactor Options).
 5. Følg prompterne på skærmen, få vist stregkoden, og scan den med LastPass Authenticator-app’en.
 6. Indstil dine præferencer, og gem dine kontoændringer.

Screenshot 2016-03-15 09.57.42

Næste gang du logger på LastPass eller en anden understøttet leverandørtjeneste:

 1. Åbn LastPass Authenticator-app’en for at generere en 6-cifret, 60 sekunders kode eller for at modtage push-underretningen, som sendes automatisk; eller send en kode til dig selv via SMS.
 2. Indtast koden i logonprompten på skærmbilledet, eller godkend godkendelsesanmodningen.

Graphic-1

Bemærk, at push-underretninger kun er tilgængelige for at logge på LastPass-konti.

Brug den også overalt, hvor du bruger Google Authenticator

LastPass Authenticator er også TOTP-kompatibel, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle apps og websteder, der understøtter Google Authenticator, f.eks. Facebook, Dropbox, Evernote, WordPress og mange flere. Det betyder, at du nemt kan administrere 2-faktorgodkendelse for flere tjenester – alt sammen fra LastPass Authenticator.

Hent app’en i dag!

Få mere beskyttelse til din LastPass-konto, og slå den brugervenlige 2-faktorgodkendelse til i dag. Vi tror, at du vil elske den nemme integration med din LastPass-konto og de brugervenlige godkendelsesmuligheder.