Bruger du Twitch? Skift Din Adgangskode Nu.

De Sociale Medier gik amok i går da Twitch, verdens ledende video platform og community for gamere, fremsendte en besked som bad deres brugere nulstille deres passwords.

Men bare rolig, LastPass brugere. Vi har værktøjerne til at hjælpe dig, så du automatisk kan ændre dit Twitch password.

Real-time LastPass sikkerheds advarsler

Hvis du er logget ind i LastPass og har en Twitch konto, vil du se vores alarm, som beder dig ændre din adgangskode. Både en skrivebords notifikation og en notifikation fra LastPass browser extensionen vil vise en kort advarsel, så du kan skride til handling med det samme.

TwitchPasswordIncident

Alarmerne er tilgængelige for enhver browser med den nyeste version af LastPass. At klikke på en af notifikationerne vil tage dig direkte til LastPass Security Challenge.

Skift dit password automatisk

I Security Challenge, kan du se mere information om Twitch episoden og du kan opdatere dit passowrd med et enkelt klik ved at vælge Auto-Password Change.

Så simpelt er det! LastPass gør alt arbejdet med at logge in i Twitch, opdatere dit password, og gemme det nye password i din LastPass boks. Plus, du vil kunne se det såfremt andre websites havde samme adgangskode som din Twitch konto, så du kan ændre passwords til disse, også.

Hvad vi ved om Twitch episoden

Selvom detaljerne er sparsommelige, ser det ud til, at uautoriseret adgang til flere brugerkonti foregik, så Twitch erklærede alle passwords ugyldige og beder nu deres brugere nulstille disse næste gang de logger ind. På nuværende tidspunkt er det uklart om noget data blev lækket, men brugere bør handle proaktivt for at beskytte deres konti ved at nulstille deres passwords hurtigst muligt.

Det er meget vigtigt at bruge stærke, forskellige passwords til hver enkelt konto og app. Det er på tide at ændre dem, hvis du genbruger passwords. Den LastPass Security Challenge vil advare dig, såfremt du har svage eller duplikerede passwords gemt i LastPass. Use Auto-Password Change til at opdatere passwords hvor du kan, og brug password generatoren til alle andre websites for at skabe sikre, passwords, som ikke kan gættes.

Så, hvad er ideen med en password manager?

Passwords kan være frustrerende at arbejde med, og lad os være ærlige, vi er alle dårlige til at fremstille passwords som er sikre nok. Men vi har løsningen. LastPass er en password manager, som husker alle dine passwords for dig og danner stærke passwords for hver eneste konto for hver en website og hver en app.

Du behøver kun at huske din LastPass hovedadgangskode, og så tager LastPass sig af resten. Det er gratis at tilmelde sig og nemt at komme i gang, og du vil helt seriøst undre dig over, at du nogensinde har kunnet overleve uden.