Overhold Dine Adgangskode Forudsætter.

Lad os være ærlige. Er dine adgangskoder virkelig så stærke som de burde være? Kan du sige uden tøven, at hvert eneste af dine passwords er unikke, ikke for kort, og ikke baseret på et let gættet ord? Skifter du rent faktisk dine adgangskoder efter svagheder findes og efter sikkerhedsbrud rapporteres?

Hvis du ikke kan sige “ja” uden tøven til alle de ovennævnte, så benyt lejligheden i år til at vende dine passwordvaner rundt. Ændring af adgangskoder er afgørende for din online-sikkerhed, hvis du ikke bruger stærke, unikke adgangskoder overalt. Og, det behøver ikke at være sådan en kedelig opgave længere, hvis du bruger de rette værktøjer med en adgangskode manager som LastPass. Her er, hvordan vi vil hjælpe dig håndtere din adgangskodesikkerhed i år:

Tag Sikkerhedsudfordringen.

Uden tvivl, er det rette sted at starte at revidere dine adgangskoder. Med en komplet gennemgang kan du forstå, hvor mange svage passwords, dublerede passwords, og potentielt sårbare passwords, som du stadig har liggende rundt i LastPass.

securitychallenge

Når du starter Security Challenge fra din LastPass menu, vil du modtage en samlet sikkerheds rating. Du vil også se flere statistikker over hvor mange sites blev scannet, din gennemsnitlige password længde, og antallet af udsatte passwords, og mere.

securitychallenge1

Brug Auto-Password Change.

Nu hvor du kan se, hvad din status er, når det kommer til password sikkerhed, kan du begynde at tage de nødvendige skridt for at forbedre den. Hvilken bedre måde at starte end at lade LastPass fixe nogle adgangskoder for dig?

Sidste måned introducerede vi Auto-Password Change (til Chrome, Safari, and Firefox). Ved at køre Auto-Password Change, kan LastPass ændre en adgangskode for dig, automatisk, med ét klik. Det er tilgængeligt for over 75 websites såsom Facebook, Twitter, Amazon, Pinterest, Home Depot, og Dropbox, og vi udvider konstant denne liste.

screenshot

Nu hvor du har brugt Security Challenge til at identificere, hvilke passwords er forældede, svage, eller sårbare, kan du begynde at søge efter websteder i din boks, og åbne redigeringsmenuen, for at køre Automatisk Password Change.

Generér nye adgangskoder for resten af ​​internettet.

For ethvert websted som i øjeblikket ikke understøttes af Auto-Password Change, kan du bruge LastPass Password Generator at skabe nye adgangskoder for dig.

pwchg3

Når du logger ind på en konto, sp find siden med indstillinger, hvor du kan opdatere din adgangskode. Åbn LastPass generatoren og oprette en ny, tilfældig adgangskode. Gem ændringen på hjemmesiden, og gem det i LastPass, også. Næste gang du logger ind, vil LastPass udfylde den opdaterede adgangskode automatisk.

Det er på tide at begynde forbedring.

Med den rigtige kombination af værktøjer, ligesom Auto-Password Change og LastPass Password Generator, du vil være fuldt klædt på til at få dine adgangskoder i form. Ved at skabe en unik adgangskode til hver online konto, en, der ikke er baseret på et ordbog ord, en persons navn eller et favorit sportshold. Du vil sove bedre om natten ved at vide, at når det næste brud eller sårbarhed rammer, vil en lækket adgangskode ikke sætte hele dit digitale liv i fare.

Så kom i gang nu ved at tage LastPass Security Challenge, og sørg for at sprede budskabet om, hvordan LastPass kan hjælpe med dine sikkerhedsmål i år.

TAG UDFORDRINGEN