Nyhed! LastPass App Til Mac Er Her.

Du spurgte, vi lyttede, og nu er den her! LastPass til Mac er godkendt og tilgængelig i App Store i dag. Proppet med de password management funktioner du elsker, er vores seneste tilføjelse til LastPass familien perfekt til din Mac.

FÅ LASTPASS TIL MAC NU

Med praktiske nye funktioner som Quick Search, har du øjeblikkelig adgang til logins, adgangskoder, og de andre vigtige detaljer, du har gemt i LastPass. Vi bringer et frisk design, og giver dig flere måder at bruge og administrere dine data. LastPass til Mac er centrum for din online liv, således at hele dagen, på arbejdet og i hjemmet, kan få mere fra hånden og være mere sikker.

Her er en rundvisning af de funktioner, der gør denne app et must-have for enhver Mac-bruger:

Hurtigere Online Logins

Vores favorit funktion i LastPass Mac Appen er Quick Serch. Når du har behov for at finde en adgangskode eller en Sikker Note, så åbner du bare Quick Search med genvejstasten Skift Command L (⇧⌘L) eller fra LastPass Menulinje Ikonet.

map

Dette lader dig med det samme finde det, du har brug for, så du kan holde afbrydelser af din arbejdsgang på et minimum. Når Quick Search er åben, indtast et søgeord for at finde et login eller en Sikker Note og brug Launch-knappen for at åbne webstedet i din standardbrowser. Så udfylder LastPass øjeblikkeligt brugernavn og adgangskode, og logger dig ind.

En Strømlinet Arbejdsgang

Ligesom vores browserudvidelser og mobile apps, tilbyder LastPass til Mac en Boks, hvor du nemt kan redigere, organisere, dele, og administrere dine adgangskoder, Sikre Noter, og mere. Det er den samme oplevelse, du er vant til i browseren, optimeret til Mac desktop.

password_management

LastPass til Mac er også bygget til at tilbyde den samme bekvemme offline adgang, som er kendt fra LastPass browserudvidelser. Dine data er bakket op automatisk med en sikker lokal kopi, så de er tilgængelige selv uden en internetforbindelse. Og når du kommer online igen, synkroniserer LastPass dine data, så din Boks er altid up-to-date.

Real-Tid Sikkerhed

LastPass har altid fokuseret på at hjælpe dig med at skabe stærkere adgangskoder og holde dig orienteret om dine fremskridt i forbedring af din online-sikkerhed. Sikkerheds Udfordringen i Mac Appen giver en live analyse af styrken af ​​dine adgangskoder og et øjebliksbillede af din sikkerhed score. Ved at hjælpe dig med øjeblikkeligt at identificere svage og duplikerede adgangskoder, kan du erstatte dem med nye, generated passwords, så du ved, at du gør alt det rigtige for at beskytte din digitale identitet.

Få Den Nu

Så hvad venter du på! Smut til Mac App Store nu for at downloade LastPass Mac Appen gratis:

Vi anbefaler også at downloade LastPass Safari udvidelsen til at parre med LastPass Mac Appen, for den bedste oplevelse i browseren. Og hvis du har en iPhone, iPad, eller iPod Touch, så sørg for at downloade og prøve vores LastPass Premium app fra iTunes App Store, så du altid har dine adgangskoder, uanset hvilken enhed du bruger.