Den Eneste Ting Du Kan Gøre Rigtigt Lige Nu, Er At Være Mere Sikker Online

Hvad betyder multifaktor autentificering, præcist?

Multifaktor autentificering, også kendt som to-faktor-autentificering, betyder, at du kræver et ekstra login skridt, for at få adgang til en konto eller en tjeneste.

Når det kommer til LastPass, betyder det, at du ikke kun bliver bedt om din e-mailadresse og hovedadgangskode, du bliver også bedt om en anden information, før du kan få adgang til din boks og alt, som er gemt i den. Denne anden information kan være en engangs-kode, en fingeraftryk scanning, eller en godkendelse af en notifikation på din smartphone.

Og hvorfor er multifaktor autentificering så vigtig?

Fordi selvom din adgangskode blev kompromitteret (gennem keylogging eller phishing, for eksempel), vil nogen, som forsøger at få uautoriseret adgang til din konto ikke være i stand til at gøre dette uden ekstra data for multifaktor autentificering, også. Du tilføjer et ekstra lag af beskyttelse til din konto, hvilket gør det meget sværere for nogen at komme til dine personlige oplysninger eller at dine adgangskoder, samt “nøglerne” til dit digitale liv og din identitet.

LastPass understøtter 12 multifaktor autentificerings muligheder (på mere end én måde!), Så du kan vælge den, der bedst opfylder dine behov, herunder YubiKey, Duo Sikkerhed, Google Autentificering, og Toopher.

Snesevis af andre online-tjenester understøtter også multi-faktorer godkendelse, herunder Twitter, Google, Evernote, og PayPal. Når du tænder for multifaktor godkendelse med LastPass, så undersøg din netbank, sociale netværker, og andre vigtige online-tjenester for at se, om de tilbyder multifaktor godkendelse, også, og slå det til overalt, hvor du kan.

Kom i gang nu, ved at slå multifaktor autentificering til i dine kontoindstillinger i din LastPass boks.

Brug af multi-faktor godkendelse med LastPass er afgørende for din online-sikkerhed. Stærke adgangskoder er vigtige, og hver enkelt adgangskode, du bruger, bør være forskellig. Men ved også at tilføje multi-faktorer eller to-faktor-autentificering til dine onlinekonti, reducerer du den potentielle skade af en kompromitteret adgangskode samt forøger sikkerheden af ​​din personlige identitet betydeligt.